ΤΜΗΜΑΤΑ

Αρχική > ΤΜΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ

Η  Προσθετική αποτελεί μια σύγχρονη ειδίκευση της Οδοντιατρικής και ασχολείται με την αποκατάσταση και αναπλήρωση ελλειπόντων σκληρών και μαλακών ιστών. Ως η κύρια ειδίκευση που συμβάλλει στην επανορθωτική οδοντιατρική, προσφέρει λύσεις που αφορούν στην αισθητική, στη φωνητική και την εύρυθμη λειτουργία του Στοματογναθικού Συστήματος.

 Η Προσθετική χωρίζεται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, την κινητή και την ακίνητη. Στην κινητή προσθετική ανήκουν όλες οι προσθέσεις που ο ασθενής απομακρύνει κάθε βράδυ από το στόμα του (μερικές και ολικές οδοντοστοιχίες) και στην ακίνητη, εκείνες που συγκολλούνται μόνιμα και δεν απομακρύνονται από τα δόντια (γέφυρες, στεφάνες).

 Τα τελευταία χρόνια τα οστεοενσωματούμενα εμφυτεύματα έχουν δώσει πολλές λύσεις σε πολύπλοκα περιστατικά διευκολύνοντας την τοποθέτηση δοντιών σε θέσεις που παλαιότερα θα έπρεπε να δεχθούν μία κινητή πρόσθεση. Αυτό σε συνδυασμό με νέα αισθητικά υλικά και την εξέλιξη των ολοκεραμικών δίνει στον Οδοντίατρο μία ευρεία επιλογή λύσεων και δυνατοτήτων ακόμα και για το πιο απαιτητικό περιστατικό. Πάντα στηριζόμενοι σε γερές βιολογικές βάσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας Βρείτε

Διομήδους 26, Κορυδαλλός, Αττική

Τηλέφωνο επικοινωνίας

+(30) 210 49 71 028
, +(30) 6936 331471

Είμαστε Ανοιχτά

Δευτερα - Παρασκευή: 9:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 18:00
Δυνατότητα Επισκέψεων κατ' οίκον Κατόπιν Ραντεβού